Euroloan

Finska bolag har blivit mycket framgångsrika på snabblånemarknaden, det finns det flera utmärkta exempel på. Ett sådant exempel är Euroloan, som är ett finskt kreditbolag som hundratusentals kunder redan tagit lån av.

Euroloan erbjuder dock inte traditionella snabblån, utan hos dem har den som lånar av dem en stående kredit, som man som innehavare har rätt att använda när man vill, och som man betalar för när man använder krediten. Dock är det inte alla som förstår sig på detta upplägg med ett slags kreditkonto, vilket gjort att Euroloan inte är lika kända i Sverige som vissa av de andra snabblånegivarna.

Euroloan

Bara man lär sig hur upplägget fungerar kan dock Euroloans låneprodukt vara ett utmärkt lånealternativ, framför allt för personer som använder sig av krediter regelbundet, för betalar man av på sitt Euroloan konto kan man använda samma kredit igen.


All information som man kan tänkas behöva om dessa lån hittas snabbt och enkelt på Euroloans hemsida. I korthet kan vi dock berätta att det rör sig om krediter på mellan 2 000 och 50 000 kronor, så spannet är mycket stort. Den kredit som blir beviljad blir kopplad till ditt bankkonto, och sedan kan du själv föra över den summa som du behöver vid varje tillfälle till detta konto via din dator eller telefon när du behöver extra pengar. Exakt hur lång tid det tar att få in pengarna på ditt bankkonto varierar lite beroende på vilken bank du har, men i regel rör det sig om mellan 1 och 2 bankdagar, dvs. vardagar.

Återbetalningstiden på krediten ligger på mellan 4 och 24 månader.

Denna lånegivare vill att man ska vara minst 18 år gammal samt innehavare av ett svenskt personnummer för att bli beviljad ett lån av dem. Dessutom måste man givetvis uppfylla den kreditbedömning de gör på en, men det rör sig helt klart om en ganska liberal lånegivare som tenderar att bevilja många av de låneansökningar de får in, vilket kan vara bra att känna till.