Everyday+

Låneföretaget Everyday+ erbjuder snabblån på mellan 3 000 kronor och 20 000 kronor, med flexibla återbetalningsvillkor, förutsatt att minst 20 % av skulden man har betalas av varje månad (eller minst 200 kronor). Det rör sig alltså om en lånegivare som erbjuder lite större snabblån än många av de konkurrerande bolagen, och i detta segment tillhör Everyday+ faktiskt de bättre företagen i sin bransch, både pris- och villkorsmässigt. Är man intresserad av att låna mellan 3 000 och 20 000 kronor är detta därför absolut en lånegivare att ta en titt på!

Everyday+

Ägaren till Everyday+ heter OPR-Finance AB och är ett finskt kreditbolag vars motto är ”som ett kreditkort – men i mobilen”, så de uppmuntrar helt klart sina låntagare till att ansöka via mobilen. Dock är ansökningsförfarandet mycket enkelt även på hemsidan, så det är bara att välja vad man själv tycker verkar smidigast. Den kredit man får av Everyday+ påminner om ett kreditkort på så vis att man enbart betalar för den del av krediten som man faktiskt använder.


Man kan även använda sin kredit flera gånger, efter att man har betalat av den, vilket inte är möjligt med andra snabblån, så Everyday+ har helt klart hittat en intressant nisch som inte erbjuds av andra.

Vad kostar då denna kredit?

För de första 10 dagarna som man utnyttjar krediten betalar man en ränta på 15 %, och sedan betalar man ingen ränta alls, fram till månad 3. Därefter är räntan 5 % per månad. Är det så att man inte betalar tillbaka hela summan som man utnyttjat av krediten utan istället delbetalar tillkommer också en ränteavgift som ligger på 5 % av det kvarvarande beloppet, som inte betalas tillbaka. Låter kanske komplicerat till en början, då betalmodellen skiljer sig en del från andra liknande låns, men i själva verket är det inte alls så krångligt som man kanske kan tro.

Vad krävs då för att få låna av Everyday+?

Denna lånegivare ställer följande krav på låntagare som vill låna av dem:

  • Att man är svensk medborgare.
  • Att man är folkbokförd i Sverige.
  • Att man har ett bankkonto i sitt eget namn.
  • Att kredithistoriken så långt är bra.
  • Att man har ett mobiltelefonnummer i sitt eget namn.
  • Att man är mellan 20 och 75 år.
  • Att betalningsanmärkningar saknas.
  • Att man har en deklarerad inkomst på minst 100 000 till 150 000 kronor.