FerratumBank

Av alla smslånegivarna är FerratumBank en av de äldsta. De har nämligen bedrivit smslåneverksamhet i många år (verksamheten startade redan år 2006) och vet därmed hur man egentligen gör kunderna nöjda. Detta syns bland annat på att de har bra villkor och priser på sina smslån, men även på att man lagt ned mycket tid och möda på att göra hemsidan som man ansöker om lånen på snygg och lättnavigerad. Hittills har därför 1.5 miljoner lån betalats ut av detta låneföretag totalt!

Blir man beviljad ett lån går även utbetalningen av lånet snabbt, och man får även snabbt reda på hur det ligger till med detta, dvs. om man får lnet eller inte. När det gäller dessa bitar finns det till och med undersökningar som säger att FerratumBank hör till de snabbaste i branschen, vilket verkligen är imponerande, för alla företag som erbjuder smslån försöker förstås vara snabba.

Ferratum

FerratumBank har dessutom öppet både under vardagar och helger, och de tar emot låneansökningar dygnet runt via hemsidan, vilket inte alla konkurrerande företag gör. Dock handlägger de inte ansökningar dygnet runt, så vill du veta på ett ungefär när du kan förvänta dig svar på din låneansökan, ta en titt på deras hemsida för att ta reda på vad öppettiderna hos dem är.


Man kan testa FerratumBanks lån gratis, utan att betala ränta, den första gången man tar ett lån av dem, så detta är något vi kan rekommendera för alla som vill ta reda på mer om dem.

Värt att nämna är också att FerratumBank faktiskt även beviljar lån till dem med betalningsanmärkningar, vilket inte heller alla konkurrenter gör.

Amorteringstiden på deras lån ligger på mellan 1 och 15 månader och man kan låna mellan 500 kronor och 12 000 kronor av dem. De vill att man ska vara minst 21 år gammal för att de ska bevilja en ett lån, samt ha ett eget telefonabonnemang och bankkonto i sitt eget namn. De gör dessutom en kreditprövning, dock inte via UC utan via ett företag som heter Creditsafe, så din kreditvärdighet hos UC – Sveriges största och mest kända kreditupplysningsföretag – bör inte påverkas av att du ansöker om ett lån av FerratumBank. Dock måste du förstås visa dig vara kreditvärdig enligt den kreditupplysning som tas för att lånet ska bli beviljat.