Klicklån 

Företaget Klicklån är en av många lånegivare som erbjuder snabblån i Sverige idag. De är i sig inte väldigt kända, eftersom detta är ett relativt nystartat företag. Däremot har de en stor och känd aktör i ryggen, eftersom man ägs av Thorn, som är en av de mer kända kreditgivarna i hela landet. Är man intresserad av att ta lån av Klicklån kan man därför känna sig säker på att det är ett seriöst företag det rör sig om.

Klicklån

Dock är Klicklån kända för att enbart erbjuda lite större snabblån. De allra minsta möjliga beloppen för snabblån är därför inte möjliga hos just Klicklån, för de erbjuder inga lån på under 5000 kronor. Däremot är de största möjliga beloppen som man kan låna av Klicklån betydligt större än vad de flesta lånegivare inom snabblånesegmentet kan erbjuda. Man kan nämligen ta lån på upp till 40 000 kronor av denna lånegivare.

Dessutom kan man välja vilken löptid man vill ha på sitt lån själv, mellan 1 till 6 år, så det går även att ”skräddarsy” lånet lite för att passa de egna förutsättningarna bättre.


Man kan enbart ansöka om dessa lån under vardagar, men gör man detta och lånet godkänns innan klockan 11.00 får man pengarna man lånar utbetalda redan samma dag!

Klicklån erbjuder till skillnad från vissa andra snabblånegivare inga gratis eller räntefria lån, och räntan på lånet man tar av dem sätts alltid individuellt, vilket betyder att olika personer som ansöker om ett lån av dem kommer att bli erbjudna olika höga räntor.

Vid behov kan dessa lån förlängas mot en extra kostnad, inom vissa ramar som sätts av lånegivaren givetvis.

En kreditupplysning via UC tas alltid när man ansöker om ett lån via Klicklån, detta går det inte att komma runt på något vis. Låntagare måste vara minst 20 år fyllda för att få ett lån av Klicklån beviljat och företaget beviljar inte lån till personer med betalningsanmärkningar.