Nano Kredit 

Det finns många företag som erbjuder smslån i Sverige idag. Ett av de mer kända företagen som gör detta är dock Nanokredit, som erbjuder några av de bästa priserna av alla på smslånemarknaden, framför allt för återkommande låntagare som lånat av dem förr. Dessa låntagare får nämligen en rabatt på 5 %, på redan bra räntor!

Dessutom skiljer sig Nano Kredit från konkurrenterna på så vis att de inte har några dolda avgifter, så det är väldigt lätt att se vad lånen hos dem kommer att kosta. Lika enkelt är det att ansöka om deras lån via deras hemsida, och dessutom får man svar på sin ansökan mycket snabbt!

nanokredit

Givetvis är Nano Kredit även godkända av Finansinspektionen, som alla andra seriösa lånegivare, och därmed säkra att ta lån av.

Nano Kredit skiljer mellan sina större och mindre lån. De mindre lånen ligger på mellan 1 000 och 10 000 kronor, och man kan välja mellan 3 olika återbetalningstider på lånet: 30 dagar, då man får en faktura att betala, 60 dagar, då man får två fakturor att betala, samt 90 dagar, då man får 3 fakturor att betala för dessa lån. De större lånen ligger däremot på mellan 11 000 och 20 000 kronor, och erbjuds i samarbete med Nano Kredits systerbolag Parami. För dessa lån kan löptiden vara upp till 4 år.


Den nackdel vi kan komma på för Nano Kredit är att de inte erbjuder gratis lån för nya kunder, så man kan dessvärre inte testa deras lånetjänst gratis, vilket är möjligt för vissa av konkurrenternas motsvarande tjänster.

Dock har Nano Kredit betydligt fler fördelar än nackdelar totalt sett. Några av fördelarna är:
Att man kan få ett lån av dem fast man har en betalningsanmärkning, om ekonomin ser okej ut i övrigt så klart.

Att man inte tar någon kreditupplysning via UC, utan istället görs detta via det betydligt mindre kreditupplysningsföretaget Bisnode Kredit, vilket bidrar till att man som låntagare hos dem kan bibehålla sin kreditvärdighet.

Att det är ett av de äldsta smslåneföretagen, så de är betydligt mer etablerade än många av konkurrenterna, med allt vad det innebär.